وب سایت آموزشی خانومها

وب سایت آموزشی خانومها


ماهی سرخ شده در خمیر

 

مواد لازم:

 

آرد نخود=100 گرم

 

زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری

 

سیر تازه کوبیده شده=1 قاشق چایخوری

 

پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری

 

نمک=1 قاشق چایخوری

 

زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری

 

فلفل سبز تازه=2 عدد ریز شده

 

آب=300 میلی لیتر/ 1و 4/1 لیوان

 

ماهی روغنی=1 کیلوگرم

 

روغن=300 میلی لیتر

 

برگهای تازه گشنیز ریز شده

 

برنج پخته شده برای صرف

 

مواد لازم برای تزئین:

 

دو عدد لیموی تکه شده،6 عدد فلفل سبز از وسط بریده شده

 

طرز تهيه:

 

1. آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.

 

2. فلفل سبز و گشنیز را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.

 

آب را به تدریج به آن اضافه کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس آنرا کنار بگذارید.

 

4. از یک چاقوی تیز استفاده کرده و ماهی را به هشت قسمت تقسیم کنید.

 

5. تکه های ماهی را به دقت در خمیر بغلتانید بطوری که تمام اطراف ماهی به آن آغشته شود. خمیرهای اضافی را از ماهی پاک کنید.

 

6. روغن را در ماهیتابه گرم کنید. ماهی را به آن افزوده و با شعله ملایم سرخ کنید. هر تکه را یک بار برگردانید تا دو طرف آن پخته و طلایی شود.

 

7. پس از پختن ماهی را در ظرف بکشید و آن را با حلقه های لیمو و فلفل سبز تزئین کنید و با برنج پخته صرف کنید.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: کارشناس مسائل خانه و خانواده ׀ تاریخ: پنج شنبه 12 خرداد 1390برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , khanoomha.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com